Offshore

IPCO is al ruim 10 jaar actief in de offshore-industrie met een specialiteit in offshore-wind. Voor standaard- én spoedprojecten denken onze specialisten vanaf de designfase mee voor de beste oplossing. Ook tijdens de afbouw staan wij klaar om innovatieve oplossingen te leveren. IPCO-producten en -uitvindingen zijn onder andere gebruikt bij de plaatsing van de Monopiles en Transition Pieces (TP’s) in windturbines.

Corrosiebescherming

Wij zijn al 30 jaar ervaren en gespecialiseerd in corrosiebescherming, doorvoeringen en afdichtingen van ovalen seals, complete kunststof beluchtingssystemen en alles wat daar tussenin valt. Wij bedenken en produceren alles in overleg met u als opdrachtgever. Is het windpark aangelegd? Ook dan voelt IPCO zich nog steeds verantwoordelijk. Met onze ervaring en expertise in corrosiebescherming in de (ondergrondse) leidingbouw helpen wij u als offshore-windklant bij het conserveren van diverse onderdelen na de installatie van de windmolens.

Corrosiebescherming

Afdichtingen

Bij de bouw van de windparken is IPCO een belangrijke speler. Als afdichtingen niet bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden op zee gaat IPCO samen met u op zoek naar betere oplossingen. Veel afdichtingen kunnen wij achteraf maken. De standaard is RVS 316, andere materialen zoals polyurethaan en duplex zijn beschikbaar wanneer dit nodig is. We leveren afdichtingen zowel in grote oplagen als in maatwerk oplossingen.

Afdichtingen

Onze belofte

IPCO is in staat om zeer snel werkende prototypes te maken en deze samen met u te testen. Onze kracht zit in alle uitzonderingen, maatwijzigingen en verschillende materialen die mogelijk zijn.

Projecten

Onder ziet u een voorbeeld van hoe IPCO helpt met innovatieve oplossingen voor klanten in de offshore-industrie. Deze opdrachtgever had op een zeer korte termijn een aantal afdichtingen voor een windmolenpark op zee nodig. Binnen 2 dagen had IPCO een werkend concept gerealiseerd en in dezelfde week zijn er testen gedaan met de IPCO-versie van de ovalen afdichtingseal.

Nog in dezelfde week kreeg IPCO akkoord voor het ontwerp en zijn deze seals geproduceerd. Door dit succes is er ook voor vervolgprojecten bij deze opdrachtgever voor deze oplossing gekozen. 

Contact

Wilt u weten wat IPCO voor uw kan betekenen?

Neem contact op

Of vul ons contactformulier in.

 

 

Andere Branches


Petrochemie        

Installatiesector

Aannemerij