Over IPCO

Wij zijn IPCO, dé specialist in pijpleidingproducten. Wij leveren al 30 jaar producten voor het onderhouden, repareren, reinigen, uitbreiden, testen en aanleggen van pijpleidingen. Als toonaangevend bedrijf binnen de markt bedienen we een brede groep afnemers. Hoofdzakelijk zijn dit water-, gas- en energiebedrijven, maar ook procesindustrieën, aannemers, vakhandelaren en installateurs behoren tot onze klantenkring.

 

Bij IPCO vinden we kennis, kwaliteit en service belangrijk. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment en een compleet servicepakket: 

·         Advies bij productkeuze en technische ondersteuning

·         Begeleiding bij projecten

·         Verzorgen van producttrainingen

·         Reparaties en kalibraties, uitgevoerd in eigen beheer

Hierdoor staan we bekend als meest gespecialiseerde en servicegerichte leverancier van pijpleidingbenodigdheden. En daar zijn we best trots op.

ISO kwaliteitssysteem

IPCO beschikt over het ISO 9001 certificaat. Dit toont aan we continu bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen. Dit doen we door te ontwikkelen, implementeren en te verbeteren zodat we constant in uw behoeften kunnen voorzien. Zo houden we de kwaliteit van onze bedrijfsprocessen voortdurend hoog en hiermee garanderen we kwaliteitsproducten met de hoogste servicegraad.

IPCOSAFE Keurmerk

Bij IPCO gaan we voor de hoogste kwaliteit. Iedere dag weer. Dit doen we door voortdurend onze bedrijfsprocessen te verbeteren. Door deze inspanningen voeren we het IPCOSAFE Keurmerk. Dit keurmerk is gebaseerd op Europese richtlijnen, die de basiseisen vormen waar producten en diensten van hoge kwaliteit aan moeten voldoen. Om hier nog een schepje bovenop te doen, stellen we bij IPCO aanvullende eisen aan de leveranciers, grondstoffen, opslag en verpakking van de producten. Deze eisen vormen samen het IPCOSAFE keurmerk. Benieuwd hoe we onze producten keuren? Lees hier meer over ons IPCOSAFE keurmerk.

Periodiek onderhoud en reparatie

Om de kwaliteit van de producten voortdurend te waarborgen, pleegt en deskundige periodiek onderhoud. Dit beschermt uw werknemers tegen gevaren tijdens het werk en waarborgt de werking van onze producten. We adviseren dan ook om de producten jaarlijks aan te bieden voor onderhoud. Vertoont uw product ondanks het professionele onderhoud toch storingen of gaat het defect, dan repareren wij het snel en vakkundig. Reparatie voeren wij uit in onze eigen werkplaats waarin we de juiste reserveonderdelen bijna altijd op voorraad hebben. Bel ons om direct een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie.

Testen en certificeren

Veiligheid voorop. Bij IPCO staan we achter deze gedachte. Daarom testen wij  alle producten in ons gespecialiseerde testcentrum. Hier werkt ons gekwalificeerde personeel met onafhankelijk gekalibreerde testapparatuur. Wanneer het product goedgekeurd is, voorzien we het van een IPCOSAFE keursticker. Door onderhoud in eigen beheer houden we de kosten en levertijden laag. Hiermee helpen we u zo snel en veilig mogelijk weer aan het werk. Dat is de service waar we van houden.

Productontwikkeling

Veilig. Innovatief. Functioneel. Gebruiksvriendelijk. Op basis van deze vier pijlers ontwikkelen we onze producten. Om hieraan te voldoen maken we in het ontwerpproces gebruik van de vakkennis en ervaring van praktijkdeskundigen. Ook houden we rekening met nieuwe regelgeving en veranderingen in de markt. Dit doen we met één doel: het leveren van producten van de hoogste kwaliteit.

Trainingen

IPCO Trainingen beschikken over het IPCOSAFE keurmerk. Dit houdt in dat de trainingen gegeven worden door gecertificeerde vakmensen. Na een succesvolle afronding van de training ontvangt de deelnemer een certificaat, wat een bewijs is om veilig aan de slag kunnen.