[Doyma banner]

DOYMA

IPCO is vanaf heden de trotse distributeur van DOYMA. De doorvoerafdichtingen van DOYMA zijn van ongekend hoge kwaliteit, gemakkelijk te plaatsen en gaan levenslang mee! Op de Curaflex geven wij 25 jaar garantie, welke beschikbaar is in verschillende maatsoorten en veelal op voorraad.
DOYMA en IPCO delen een zelfde passie, het moet veilig, duurzaam en goed zijn, pas dan is de klant – de gebruiker tevreden. En op die basis hebben we elkaar gevonden en is er een goede en open samenwerking ontstaan.

Waar IPCO nu ruim 31 jaar actief is in de aanleg en onderhoud van onder- en bovengrondse netwerken doet DOYMA daar met 60 jaar ervaring nog een schepje bovenop. Deze ervaring bundelen we in een reeks doorvoerafdichtingen die niet alleen heel goed werken, veilig, duurzaam en ecologisch verantwoord zijn, maar ook nog eens gemakkelijk te installeren zijn. Zo doen wij er alles aan om de prestatie op de werkplek zo hoog mogelijk te laten zijn en de zekerheid bijna ultiem.

Naast alle ervaring en nu bestaande oplossingen, werken we ook graag mee aan toepassingen die nog geen standaard oplossing zijn. Zo zijn er vaak bijzondere situaties die vragen om een speciale aanpak, ook iets wat DOYMA en IPCO gezamenlijk aan zullen pakken. Een uitdaging is dan ook vaak aanvaard en meestal brengen we die ook tot en goed werkende oplossing! 

 

Bekijk ons aanbod van DOYMA doorvoerafdichtingen